YRITYS


Raision Lukko Oy on vuonna 1986 perustetty Abloy-valtuutettu turvallisuusalan erikoisliike. Yrityksestämme löytyy ratkaisu lähes kaikkiin lukitusta ja turvallisuutta koskeviin asioihin.

Meiltä saat pitkään osaamiseen ja jatkuvaan koulutukseen perustuvaa ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaitamme aina suunnittelusta toteutukseen saakka.

Laadukas työ on tavaramerkkimme. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme alati muuttuvan alan tuomiin uusiin haasteisiin. Kaikilla asentajillamme on Turvasuojaajakortti, joka varmistaa asentajan luotettavuuden.

Olemme Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen sekä Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton (SVK) hyväksymä lukkoliike. Todistuksena laatuun sitoutumisesta, yrityksemmme on ISO-9001 -laatusertifioitu lukkoliike.

Palveluihimme voit aina luottaa, sillä valtuutetun lukkoliikkeen kanssa asiointi on turvallista. Voit olla varma siitä, että saamasi palvelu on ammattitaitoista.

Tutustu yritykseemme ja ota yhteyttä. Seitsemästä alansa ammattilaisesta koostuva henkilöstömme palvelee ja opastaa teitä oikeanlaisen lukitusratkaisun löytämisessä.

Tervetuloa tutustumaan!

Verkkosivuista

Otamme mielellämme vastaan palautetta näistä sivuista. Voit kirjoittaa suoraan sivujen ylläpitäjälle.